ITSE LASTAAVA KONTIPERÄVAUNU (SIDE LOADER) LAAJENTAA PALVELUITAMME KONTTIKULJETUKSISSA

Cargo Handling Group ja oma kuljetusliikkeemme TransPeltola ovat vuosi vuodelta profiloituneet yhä selvemmin konttikuljetusten asiantuntijana. Iso osa bisneksestämme liittyy jollain tavalla konttikuljetukseen: puramme monenlaisia bulk tuotteita paineilmalla puhaltamalla ja kippaamalla, lastaamme ja puramme kemikaaleja ja kaasuja (ADR kuljetus), HCT-yhdistelmillä kuljetamme 2 x 45’ konttia samanaikaisesti jne. Lisäksi Kouvolassa meillä on 24/7 auki oleva täyden palvelun konttiterminaali raideyhteydellä. Yksi palvelu on kuitenkin aikaisemmin puuttunut valikoimastamme: kuljetukset side loaderilla (eli itse lastaava konttialusta eli ”saitikka”). Ei puutu enää! Haluatko kuulla lisää side loaderista? Harvoin itse innostun teknisistä vempeleistä, mutta tästä pitää kertoa kaikille!

SIDE LOADER NOSTAA KONTIN OMILLA NOSTUREILLAAN

Side loader on konttiperävaunu, jossa on omat hydrauliset nosturit, joilla kontti voidaan laskea maahan, nostaa toisen auton päälle tai vaikka junavaunuun ilman erillistä nostokalustoa. Jos nostureita ei ole lähellä tai erillisen nostokaluston paikalle saaminen on hankalaa, side loader on hyvä vaihtoehto, koska kuljettaja pystyy tekemään itsenäisesti kontin noston. Itse nostoon menee aikaa vain 2-4 minuuttia. Side loaderilla voidaan nostaa turvallisesti myös arvolasteja, helposti rikkoutuvia lasteja ja vaarallisia aineita (ADR).

VARASTOKONTTI SUORAAN FIRMAN PIHAAN TAI KONTTISAUNA KESÄMÖKILLE

Side loader on todellinen monitoimilaite. Jos lastauspaikalla halutaan esim. nostaa useita kontteja kerralla, side loader voi avustaa lastauspaikalla ns. kylmiä konttialustoja hoitamalla nostot myös muille autoille. Kontit voidaan nostaa suoraan maahan, jos tavaran turvallinen lastaaminen tai purkaminen niin vaatii tai jos lastausramppeja ei ole saatavilla. Entä miten kannattaa toimittaa työmaakopit rakennustyömaalle – tietysti side loaderilla! Entä jos kontti pitää vaihtaa keskellä yötä, kun kurottajakuski on yöunilla? Se ei side loader kuljettajaa haittaa, koska hän tekee noston itsenäisesti juuri silloin kun se asiakkaan aikatauluun parhaiten sopii. Merikontteja käytetään usein myös tilapäisvarastona ja side loaderilla varastokontit voi kätevästi toimittaa vaikka firman pihaan, maatilalle tai festareille. Side loaderin käyttömahdollisuudet ovat oikeasti lähes rajattomat. Me voidaan toimittaa sinulle nyt vaikka konttisauna kesämökin pihaan!

TOP 3 – SIDE LOADERIN PARHAAT OMINAISUUDET

  1. Kontin nosto voidaan tehdä lähes missä vain. Ei tarvitse sovitella kuljetusliikkeen ja nosturifirman aikatauluja eikä tule turhia kuluja odotuksista. Side loaderin kuljettaja hoitaa itsenäisesti kuljetuksen ja nostot.
  2. Ei olla muiden aikatauluista riippuvaisia. Ilta- ja yöaikaan ulkopuolinen nostopalvelu ei ole ehkä käytettävissä tai nostopalvelu pitää tilata etukäteen. Side loaderilla kontti nousee juuri silloin kun palvelua tarvitaan.
  3. Monipuolisuus. Side loader nostaa monipuolisesti: nosto maahan, nosto maasta oman alustan tai toisen ns. kylmän alustan päälle tai nosto junavaunuun tai pois vaunusta. Myös ADR-konttien kuljetus ja nosto on mahdollista.

MISSÄ BONGAAT VARMIMMIN MEIDÄN SAITIKAN?

TransPeltolan side loaderin kotipaikka on Kotka, Hamina, Kouvola -alueella, mutta kuljetamme ja nostamme kontteja kaikkialla Suomessa. Soita tai laita viestiä mulle (Anu Kujansuu, puh. 040 554 1183, meili: etunimi.sukunimi@cargohandling.fi) niin tullaan teillekin kontteja nostelemaan! Tutustu myös muihin TransPeltolan kuljetuspalveluihin.

Similar Posts