KESÄHUOLITSIJA / TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ KOUVOLAAN

Haemme huolitsijaa / toimistotyöntekijää Kouvolaan kesäksi 2023. Lue tarkemmat tiedot työpaikasta avaamalla alla oleva valikko ja hae paikkaa täyttämällä työnhakulomake viimeistään 7.5.2023. Työ alkaa mahdollisimman pian ja palkkaamme kesähuolitsijan meille heti kun oikea henkilö löytyy.

YRITYS-sivun TYÖLLISTÄMME-kohdasta voit lukea minkälaisissa tehtävissä Cargo Handling Groupin logistiikan ammattilaiset työskentelevät.

Cargo Handling Group etsii iloista vahvistusta huolintatiimiinsä Kouvolaan kesäksi 2023. Työtehtäviin kuuluu kuljetus- ja tullidokumenttien tekoa, varastokirjanpitoa, laskutusta ja muuta asiakaspalvelu- ja toimistotyötä. Saat meiltä täydellisen perehdytyksen työtehtäviin eli ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta huolintatyöstä. Huolintatyössä tarkkuus on valttia, joten huolellisuus on edellytys työssä pärjäämiseksi. Arvostamme myös hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä iloista ja positiivista luonnetta. Työssä tarvitset suomen ja englannin kieltä. Työaika on ma-pe klo 8-17 välillä (7,5 h/pv).

Työpaikan osoite: Cargo Handling Group, Ampumaradantie 10, 45200 Kouvola.

Hae työpaikkaa heti tai viimeistään 7.5.2023 täyttämällä alla oleva hakemuslomake. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Palkkaamme kesähuolitsijan heti kun sopiva henkilö löytyy. Työ alkaa mehdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Cargo Handling Group työnantajana

Cargo Handling Group on kasvava ja kehittyvä logistiikkayritys. Työllistämme yli 100 logistiikan ammattilaista ja hallinnoimme yli 40 000 m2 varastopinta-alaa. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Kouvolan logistiikka-alueella ja Haminan satamassa. Panostamme voimakkaasti digitalisaatioon ja palveluiden kehittämiseen.Aikaisempi työkokemus

Voit ilmoittaa 5 viimeisintä työpaikkaa.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.