HAKU JATKUU MARRASKUUN LOPPUUN ASTI:
HAEMME HUOLITSIJOITA / TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN TAI ILTA- JA VIIKONLOPPUVUOROJA TEKEMÄÄN

Hae työpaikkaa täyttämällä työhakemus alla. Kerro hakemuksessa haetko vakituista työpaikkaa vai esim. opiskelujen ohessa tehtävää ilta- ja/tai viikonlopputyötä. Työtä voi tehdä meidän Kouvolan tai Haminan toimistoista.

YRITYS-sivun TYÖLLISTÄMME-kohdasta voit lukea minkälaisissa tehtävissä Cargo Handling Groupin logistiikan ammattilaiset työskentelevät. Jos olet kiinnostunut autonkuljettajan työstä, täytä hakemus sisaryrityksemme TransPeltolan nettisivulla.

CARGO HANDLING GROUP REKRYTOI: HUOLINTA- JA TOIMISTÖTYÖNTEKIJÖITÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN TAI VIIKONLOPPUTYÖHÖN

Etsimme huolinta- ja toimistotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen tai pelkästään ilta- tai viikonloppuvuoroja tekemään. Ilta- ja viikonlopputyö sopii erinomaisesti esim. AMK-opiskelijoille. Työtä tehdään toimistoillamme Kouvolassa tai Haminassa. Osittainen etätyö kotoa käsin voi myös olla mahdollista. Työ on kaksivuorotyötä klo 06-22 välillä ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin, mahdollisesti myös sunnuntaisin.

Saat meiltä perehdytyksen työhön

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa kokemusta huolintatyöstä. Saat meiltä täydellisen perehdytyksen työtehtäviin. Huolintatyössä tarkkuus on valttia, joten huolellisuus on edellytys työssä pärjäämiseksi. Arvostamme myös hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä iloista ja positiivista luonnetta. Työssä tarvitset suomen ja englannin kieliä.

Cargo Handling Group työnantajana

Cargo Handling Group on kasvava ja kehittyvä logistiikkayritys. Työllistämme yli 100 logistiikan ammattilaista ja hallinnoimme yli 40 000 m2 varastopinta-alaa. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Kouvolan logistiikka-alueella ja Haminan satamassa. Panostamme voimakkaasti digitalisaatioon ja palveluiden kehittämiseen.   

Tervetuloa työntekijäksi mukavaan porukkaamme ja kehittymään logistiikan huippuammattilaiseksi.

Hakemukset 20.11.2022 mennessä

Hae huolitsijan / toimistotyöntekijän työpaikkaa viimeistään 20.11.2022 nettisivultamme: www.cargohandling.fi/rekry . Palkkaamme uudet työntekijät heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

Aikaisempi työkokemus

Voit ilmoittaa 5 viimeisintä työpaikkaa.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.