KONTTIKULJETUKSET, RAUTATIEKULJETUS JA MERIKULJETUS – ME HOIDAMME!

Konttikuljetukset ovat parasta osaamistamme. Järjestämme konttikuljetukset kaikkialle maailmassa merikuljetuksena tai rautatiekuljetuksena. Kotimaassa hoidamme konttien lastaukset ja purkaukset omilla autoillamme ja monipuolisella kalustollamme (myös mm. HCT-yhdistelmät, kippaavat konttialustat, side loader perävaunu, ADR-kalusto).

Rautatiekuljetus soveltuu hyvin teollisuuden kuljetuksiin ja on kilpailukykyinen etenkin pitkillä etäisyyksillä ja suurien volyymien kuljetuksissa. Kouvolassa varastoihimme ja konttiterminaaliimme on raideyhteys. Kuljetamme toistaiseksi rautateitse tavaraa myös esim. Kazakstaniin, Uzbekistaniin ja Mongoliaan.

Maantiekuljetusten vahvuuksia ovat nopeus ja door to door toimitus. Konttikuljetukset ovat parasta osaamistamme Kotimaassa voimme taata aikataulutetut toimitukset oman kuljetusyhtiömme TransPeltolan kalustolla.

  • Konttikuljetukset Etelä-Suomen satamista / satamiin (HaminaKotka ja Vuosaari)
  • Monipuolinen kalusto – konttikuljetukset: HCT-yhdistelmät ja B-junat (useiden konttien kuljetus samanaikaisesti), side loader perävaunu (kontin nosto maahan perävaunu omilla nostureilla) kippaavat konttialustat, kompressorit autoissa
  • ADR-kuljetukset: tankkikonttien lastaukset / purkaukset kaikkialla Suomessa
  • Kuljetukset useille teollisuudenaloille: bulk-tuotteiden toimitukset mm. paperiteollisuus, muoviteollisuus, elintarviketeollisuus, tankkikontit / kemianteollisuus, inloader perävaunut / lasiteollisuus, allasperävaunut (flatliner) / betonielementtiteollisuus jne.
  • Laatu ja turvallisuus: TransPeltolalla on Tullin AEO-valtuutus ja Cefic (The European Chemical Industry Council) arvioi toimintamme kolmen vuoden välein SQAS-arvioinnissa.

Lue lisää TransPeltolan nettisivulta: transpeltola.fi

Cargo Handling Groupin Kouvolan konttiterminaali on mainio paikka yhdistää rautatiekuljetus ja rekkakuljetus (intermodaalikuljetus). Aidattu ja vartioitu konttiterminaalimme palvelee 24/7. Alueella on tullivarastolupa.

Tutustu myös varastologistiikka palveluihimme Kouvolassa ja Haminassa. Sisävarastoihimme on raideyhteys ja kaikissa varastoissa on tullivarastolupa.

Teollisuuden ja kaupan suuret volyymit liikkuvat maailmalle meriteitse. Tarjoamme merikuljetusta (FCL ja LCL) kaikkialle maailmassa ja tarvittaessa konttien lastaukset/purkaukset, tullaukset sekä konttikuljetukset satamiin omalla kuljetuskalustollamme.

  • Konttien lastaukset (kontitus) ja purkaukset
  • Konttikuljetus satamiin, myös konttien volyymikuljetukset HCT-yhdistelmillä
  • Tullaus (vienti ja tuonti), tullaamattoman tavaran passitus

Kun haluat varmistaa nopeimman mahdollisen toimituksen, rahti kulkee lentokuljetuksena. Tarjoamme lentorahdit ovelta ovelle tai kentältä kentälle. Lentokuljetus soveltuu esim. nopeasti pilaantuvien tuotteiden kuljettamiseen sekä arvotavaran tai strategisten varaosien kuljettamiseen.

HALUAMME JUTELLA KULJETUKSISTA KANSSASI!

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Anu Kujansuu

Markkinointijohtaja

Puh. +358 40 554 1183
sales@cargohandling.fi

Jussi Toikka

Toimitusjohtaja

Puh. +358 40 584 0101
sales@cargohandling.fi

Ritva Ijäs

Myyntipäällikkö

Puh. +358 400 993 412
sales@cargohandling.fi