Yritys

Yritys

Kouvola Cargo Handling Oy

Kouvola Cargo Handling Oy on vuonna 2003 perustettu yhtiö, jonka omistavat Peltolan ja Toikan Perheet Kymenlaaksosta. Molemmilla perheillä on pitkät perinteet kuljettamisesta jo 1950-luvulta lähtien. Katse on kuitenkin koko ajan eteenpäin. Olemme yhdessä tehneet Kouvola Cargo Handlingista etenkin idän liikenteeseen ja rautatiekuljetukseen erikoistuneen huolintaliikkeen.

Henkilökunnallamme on Venäjän liikenteestä yli 40 vuoden kokemus. 1980-luvulla toimitimme jo rakennustarvikkeita Neuvostoliittoon ja 90-luvulla Venäjän sotilaskyläprojekteihin. 2000-luvulla olimme yksi Suomen suurimmista toimijoista elektroniikan transito-varastoinnissa ja kuljetuksissa Venäjälle.

Tänään idän liikenne on meillä vientiä ja tuontia. Kauttamme kulkee paljon mm. paperiteollisuuden tuotteita, koneita ja laitteita, kemikaaleja, tasolasia, lannoitteita sekä muita raaka-aineita. Lastaamme myös Venäjälle rautateitse lähteviä teollisuuden projektitoimituksia. Hallitsemme idän liikenteen kuljetukset autoilla tai rautateitse, kuljetusdokumentit ja tullaukset. Palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa venäjän kielellä.

Olemme sopivan pieni kumppani, joka pystyy reagoimaan nopeasti muutoksiin ja räätälöimään asiakkaalle parhaiten sopivat palvelut. Yrityksellämme on myös riskinottokykyä ja investointivalmiuksia, jos niitä tarvitaan. Olemme esimerkiksi rakentaneet maailman suurimmalle lasinvalmistajalle Euroopan ja Venäjän lasivolyymit yhdistävän 5 000 m2 lasilogistiikkakeskuksen Kouvolaan. Olemme tehneet satsauksia myös tietojärjestelmiin: sähköisen asioinnin ja asiakasintegraatioiden avulla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.  Asiakkaitamme ovat mm. paperi- ja selluteollisuus, kemianteollisuus, konepajateollisuus ja lasinvalmistus.

Toimintamme perusta on yrityksemme toimintaperiaatteet, joita jokainen työntekijämme on sitoutunut noudattamaan. Lataa yrityksemme toimintaperiaatteet.

Kouvola Cargo Handling on kehittänyt Ampumaradantien terminaalialueesta todellisen logistiikan monitoimialueen. Uudenaikaiset varastomme on rakennettu vuosina 2009, 2014, 2015 ja 2019. Varastot, konttiterminaali sekä projektilastausalueet ovat tehokkaita ja palvelevat sekä rekka- että rautatieliikennettä. Terminaalialueemme sijaitsee aivan Kouvolan kaupungin kehittyvän RRT-terminaalin vieressä.

Kouvola Cargo Handling työllistää yli 30 varastotyöntekijää, huolitsijaa ja taloushallinnon osaajaa. Haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja oppia joka päivä uutta.

Tehokkaan logistiikan tukena on aina IT. Voimme tehdä integraatioita asiakkaiden järjestelmiin tai raportoida varastotapahtumista päivittäin – juuri niin kuin haluat.

Kouvola Cargo Handling suorittaa kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM -ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan. Lue PSYM 2015

Kouvola Cargo Handling Oy pitää yhteyttä yhteyttä kumppaneihinsa, sidosryhmiinsä ja asiakkaisiinsa. Viestimme voivat olla uutiskirjeitä, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin tai muuta toimintaamme olennaisesti liittyvää viestintää. Tietoja säilytämme vastuullisesti ja noudatamme yrityksemme tietosuojapolitiikkaa. Mikäli ette halua vastaanottaa mitään viestintää yritykseltämme, pyydämme ilmoittamaan siitä kirjallisesti tietosuoja-asioista vastaavallemme Anu Kujansuulle.

Hankintojen tavoitteena ovat mahdollisimman tarkoituksenmukaiset ja kustannustehokkaat hankinnat. Toimittajaa valittaessa kiinnitämme huomiota siihen, miten hyvin kokonaisratkaisu palvelee yrityksemme tarpeita. Tutustu hankintapolitiikkaamme.