Yritys

Yritys

Kouvola Cargo Handling Oy

Kokenut idän liikenteen osaaja

Kouvola Cargo Handling on perustettu vuonna 2003, mutta omistajillamme on kokemusta kuljettamisesta jo 60 vuoden ajalta. Venäjän liikenteestä henkilökunnallamme on yli 30 vuoden kokemus. Yrityksen omistavat Peltolan ja Toikan perheet.

Sopivan pieni ja riittävän suuri kumppani

Olemme sopivan pieni kumppani, joka pystyy reagoimaan nopeasti muutoksiin ja räätälöimään asiakkaalle parhaiten sopivat palvelut. Yrityksellämme on myös riskinottokykyä ja investointivalmiuksia, jos niitä tarvitaan. Olemme esimerkiksi rakentaneet maailman suurimmalle lasinvalmistajalle Euroopan ja Venäjän lasivolyymit yhdistävän 5 000 m2 lasilogistiikkakeskuksen Kouvolaan.

Toimintaperiaatteet & vastuullisuus

Toimintamme perusta on yrityksemme toimintaperiaatteet, joita jokainen työntekijämme on sitoutunut noudattamaan. Lataa yrityksemme toimintaperiaatteet.

Uudenaikaiset ja monipuoliset tilat

Kouvola Cargo Handling on kehittänyt Ampumaradantien terminaalialueesta todellisen logistiikan monitoimialueen. Uudenaikaiset varastomme on rakennettu vuosina 2009, 2014 ja 2015. Varastot, konttiterminaali sekä projektilastausalueet ovat tehokkaita ja palvelevat sekä rekka- että rautatieliikennettä.

Kaikki logistiikkapalvelut meiltä

Tarvitset vain yhden kumppanin hoitamaan logistiikkaasi. Me lastaamme, varastoimme, hoidamme kuljetukset ja huolinnan.

Työntekijät

Kouvola Cargo Handling työllistää yli 30 varastotyöntekijää, huolitsijaa ja taloushallinnon osaajaa. Haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja oppia joka päivä uutta.

IT-ratkaisut

Tehokkaan logistiikan tukena on aina IT. Voimme tehdä integraatioita asiakkaiden järjestelmiin tai raportoida varastotapahtumista päivittäin – juuri niin kuin haluat.

PSYM 2015

Kouvola Cargo Handling suorittaa kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM -ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan. Lue PSYM 2015

Tietosuoja

Kouvola Cargo Handling Oy pitää yhteyttä yhteyttä kumppaneihinsa, sidosryhmiinsä ja asiakkaisiinsa. Viestimme voivat olla uutiskirjeitä, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin tai muuta toimintaamme olennaisesti liittyvää viestintää. Tietoja säilytämme vastuullisesti ja noudatamme yrityksemme tietosuojapolitiikkaa. Mikäli ette halua vastaanottaa mitään viestintää yritykseltämme, pyydämme ilmoittamaan siitä kirjallisesti tietosuoja-asioista vastaavallemme Anu Kujansuulle.