MERIKULJETUKSET / MERIRAHTI

Merikuljetus on kustannustehokas tapa kuljettaa tavaraa pitkillä etäisyyksillä. Tarjoamme hyvät yhteydet Euroopan suurimpien satamien kautta minne tahansa maailmassa. Järjestämme myös merirahdit mm. Kiinasta Suomeen kilpailukykyiseen hintaan. Kotimassa hoidamme konttien lastaukset ja purkaukset luotettavasti oman kuljetusliikkeemme kalustolla. Tutustu TransPeltolan konttiluljetus palveluihin.

Tarjoamme merirahtia täysille konteille (FCL – full container load) ja autamme valitsemaan lastillesi oikean konttityypin.

  • täydet kontit – vienti Suomesta
  • täydet kontit – tuonti Suomeen
  • oikean konttityypin valinta, mm. 20′ / 40′ / 45′ merikontti, open top, korkeat HC-kontit, flat rack kontit.

Cargo Handling Groupilla on kokemusta monenlaisen lastin lastauksesta konttiin ja turvallisesta lastinkiinnityksestä ja sidonnasta. Tarjoamme konttien lastauspalvelua (kontitus) ja varastointia Kouvolassa ja Haminan satamassa. Tarvittaessa teemme asiakkaalle ennakkoon lastaus- ja tuentasuunnitelman hyväksyttäväksi.

  • Kontituspaikat: Kouvola ja Hamina (satama)
  • Varastopinta-ala: yli 40 000 m2
  • Tullivarasto – tullaamattoman tavaran lastaus ja varastointi
  • Lastaus ja tuentasuunnitelmat
  • Tuenta ja lastinkiinnitys

x

Cargo Handling Group suorittaa kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM-ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan. Lataa PSYM 2015

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Anu Kujansuu

Markkinointijohtaja

Puh. +358 40 554 1183
sales@cargohandling.fi

Jussi Toikka

Toimitusjohtaja

Puh. +358 40 584 0101
sales@cargohandling.fi

Ritva Ijäs

Myyntipäällikkö

Puh. +358 400 993 412
sales@cargohandling.fi