VARASTOTILAA LAIVALLA SAAPUVALLE TRANSITO-TAVARALLE HAMINAKOTKAN SATAMASSA

Cargo Handling Group on avannut varaston HaminaKotkan satamaan. Kaikenlaisen välivarastoinnin tarve on lisääntynyt viime viikkojen aikana, sillä monien asiakkaiden logistiikka on nyt suuressa muutoksessa: mietitään uusia kuljetusreittejä, kuljetusmuodon muutoksia, lastien siirtokuormauksia konteista trailereihin jne. Uuden toimipisteen avaamisella vastaamme etenkin tullivarastoinnin kasvaneeseen kysyntään. Tullivarastoinnin etuna on se, että tavaroita voidaan varastoida tullaamattomana niin kauan kun tarvitaan.

KONTTIEN SIIRTOKUORMAUKSET HETI KÄYNTIIN

HaminaKotkan varasto sopii erityisen hyvin mm. konttien siirtokuormauksiin ja projektikuljetuksiin. Konttien siirtokuormaukset käynnistyivät heti kun avasimme varaston huhtikuun alussa ja palvelulle on ollut paljon kysyntää. Voimme käsitellä varastollamme kaikenlaisia lasteja trukeilla ja pyöräkuormaajilla. Teemme myös irtokartonkien käsilastauksia (lemppaukset). Autojen sivulastaukset onnistuvat sisätiloissa. Iso ovi varastossa mahdollistaa myös suurempien projektikollien tuonnin sisälle varastoon.

HUOLITSIJOILLA LANGAT KÄSISSÄÄN

HaminaKotkan varaston yhteyteen avattiin myös oma huolintayksikkö, jossa on saatavilla kaikki samat tullaus ja huolintapalvelut kuin Kouvolassakin. Teemme dokumentit vientiin, tuontiin sekä transito-kuljetuksiin ja raportoimme asiakkaillemme varastoin tapahtumat sekä varastosaldot reaaliajassa. Uuden huolintayksikön avaaminen oli lopulla todella helppoa ja nopeaa, koska yrityksessämme on kaikki työtehtävät on digitalisoitu täysin jo useita vuosia sitten ja tietojärjestelmien käyttö ei ole paikkaan sidottua. Me Cargolaiset olemme myös tottuneita Teams-kokousten pitäjiä ja viestittelijöitä, joten työkaveri on aina lähellä, vaikka työskentelemmekin nyt kahdessa eri toimipisteessä.

KYSY LISÄÄ VARASTOINNISTA

Lisätietoja Cargo Handling Groupin HaminaKotkan sataman varastointimahdollisuuksista antavat Jussi Toikka ja Anu Kujansuu. Katso yhteystietomme täältä!

Similar Posts