PARASTA KULJETUSPALVELUA ASIAKKAILLEMME: MAANTIEKULJETUKSET OMALLA KALUSTOLLAMME

Cargo Handling Groupiin kuuluva Oy TransPeltola Ltd vastaa maantiekuljetuksistamme Suomessa. Oman kuljetusliikkeen käyttäminen näkyy asiakkaillemme parempana palveluna kun voimme luvata kuljetukset perille nopeasti ja luotettavasti omalla kalustollamme. Kuljetussuunnittelusta vastaavat omat ajojärjestelijämme ja ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat kuormat perille sovitusti.

KONTTIKULJETUKSET PARASTA OSAAMISTAMME

Konttikuljetukset ovat parasta osaamistamme. Kotimaassa hoidamme konttien lastaukset ja purkaukset omilla autoillamme ja monipuolisella kalustollamme (mm. HCT-yhdistelmät, B-trailerit, kippaavat konttialustat, side loader). Kuljetamme konteissa myös kaikkia bulk-raaka-aineita teollisuuden tarpeisiin (mm. tankkikonteissa kemikaalit, kaasut ja vaaralliset aineet (ADR / VAK), jauheet, rakeet jne.)

Kotimaan konttikuljetukset hoidamme oman kuljetusliikkeemme kalustolla Etelä-Suomen tärkeimmistä konttisatamista (Hamina-Kotka ja Helsinki Vuosaari) kaikkialle Suomeen. Tutustu myös muihin konttiliikenteen palveluihimme: merikuljetukset, tullaus ja huolinta, kontitus / konttien lastaukset Kouvola, Hamina

KONTTIKULJETUKSET LYHYESTI

  • HCT-yhdistelmät ja B-junat (useiden konttien kuljetus samanaikaisesti)
  • Side loader perävaunu (kontin nosto maahan perävaunu omilla nostureilla, myös ADR-konttien nostot)
  • Kippaavat konttialustat (20′ / 30′ / 40′ konttien kippaus)
  • Kompressorit autoissa (painetta vaativien bulk-tuotteiden purkaus)
  • ADR-kuljetukset: tankkikonttien lastaukset / purkaukset kaikkialla Suomessa
  • Kuljetukset useille teollisuudenaloille: bulk-tuotteiden toimitukset mm. paperiteollisuus, muoviteollisuus, elintarviketeollisuus, tankkikontit / kemianteollisuus

Cargo Handling Groupin Kouvolan konttiterminaali on mainio paikka yhdistää rautatiekuljetus ja rekkakuljetus (intermodaalikuljetus). Aidattu ja vartioitu konttiterminaalimme palvelee 24/7. Alueella on tullivarastolupa.

Tutustu myös varastologistiikka palveluihimme Kouvolassa ja Haminassa. Sisävarastoihimme on raideyhteys ja kaikissa varastoissa on tullivarastolupa.

Allasperävaunut on räätälöity tasolasin ja betonielementtien kuljettamiseen. Lasikuljetuksissa käytetään umpinaisia inloader-perävaunuja, joissa kuorman tuenta tapahtuu perävaunussa olevan hydro push -järjestelmän avulla. Betonielementtien kuljetuksessa käytetään flatliner-perävaunuja.

HALUAMME JUTELLA KULJETUKSISTA KANSSASI!

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Anu Kujansuu

Markkinointijohtaja

Puh. +358 40 554 1183
sales@cargohandling.fi

Jussi Toikka

Toimitusjohtaja

Puh. +358 40 584 0101
sales@cargohandling.fi

Ritva Ijäs

Myyntipäällikkö

Puh. +358 400 993 412
sales@cargohandling.fi