UUSI YHTEISTYÖ FENNIARAILIN KANSSA

Cargo Handling Groupille vuoden 2022 alku toi mukanaan mielenkiintoisen yhteistyön Fenniarailin kanssa. Tammikuussa Fenniarail otti päävastuun Vainikkalan raja-aseman ja Kouvolan varastojemme välisistä rautatiekuljetuksista. Fenniarailin siniset veturit liikennöivät päivittäin Kouvolan terminaalistamme Vainikkalaan ja Vainikkalasta meille Kouvolaan.

INVESTOINTIEN MYÖTÄ LIIKENNEMÄÄRÄT KASVUSSA
Cargo Handling Group on viime vuosien aikana tehnyt isoja investointeja Kouvolan terminaalissa mm. varasto- ja raideinfraan, mikä on lisännyt rautatieliikenteen kuljetusmääriä terminaalissamme. Kasvaneen vaunujen kokonaismäärän myötä voimme nyt tarjota edullisempia rahtihintoja myös pienemmille lähetysmäärille ja jopa yksittäisille vaunuille Kouvolan ja Vainikkalan välillä.

VALMIS RATKAISU KONTTI- JA RAUTATIEKULJETUSTA KÄYTTÄVILLE
Käsittelemme terminaalissamme kaikkia vaunutyyppejä (mm. konttialustat, katetut VGK-vaunut, VOK-avovaunut). Konttiterminaalissamme on myös mahdollista yhdistää tehokkaasti rautatiekuljetus ja rekkakuljetus. Esimerkiksi kontti- ja rautatiekuljetusta käyttäville teollisuustoimijoille meillä on helppo intermodaaliratkaisu valmiina. Vaunukiertoa on saatu merkittävästi nopeutettua kun Suomen puolella kontteja lastataan tai puretaan autoilla ja pitkät etäisyydet Venäjä/IVY alueella hoidetaan rautatiekuljetuksena. Hoidamme rekkakuljetukset omalla kalustollamme kaikkialla Suomessa.

Hyvä yhteistyömme rautatiekuljetuksissa jatkuu edelleen myös VR Transpointin kanssa. VR toimittaa jatkossakin varastoillemme kaikki kotimaan liikenteessä olevat vaunukuormat.

Similar Posts