Kiinan konttijuna

KIINAN KONTTIJUNA

Konttijunalla Kouvolasta nopeasti kaikkialle Kiinaan! Tarjoamme kokojunakuljetuksia (41 x 40′ konttia / juna). Kuljetusaika vain n. 14 päivää.

REITTI

Kouvoa_Cargo_Handling_Kiinan_konttijuna

Konttijuna on nopea ja turvallinen tapa kuljettaa tavaraa Kiinaan. Nopein reitti kulkee Kouvolasta Venäjän ja Kazakstanin kautta Kiinaan. Pohjois-Kiinan kohteisiin voimme käyttää myös Mongolian tai Venäjän reittiä (Zabaikalsk – Manzhouli).

KULJETUSAIKA

Cargo_Handling_China_train_lead_time

Kiinan junat liikkuvat rajanylityksiä lukuunottamatta lähes keskeytyksettä ja siksi kuljetusaika Kouvolasta Kiinaan on vain n. 14 päivää.  Junat kulkevat parhaimmillaan n. 1000 km vuorokaudessa.

HINTA

Cargo_Handling_Kiinan_juna_kontin_nosto

Junarahti on halvempi kuin lentorahti, mutta vain vähän kalliimpi kuin merirahti. Etenkin Kiinan sisämaan kaupunkeihin junakuljetus on erittäin kilpailukykyinen. Tarjoamme suorat kokojunakuljetukset (41 x 40′ konttia / juna) kaikkialle Kiinaan.

KOKOJUNAT

_H5D2186

Kouvolan ja Xi’anin välinen liikenne on tällä hetkellä suurille viejille tarkoitettua kokojunaliikennettä, jossa asiakas varaa itselleen koko junan kapasiteetin (41 x 40′ HC) ja määrittää itse junan lähtöpäivät. Reittiä ovat käyttäneet mm. sellu- ja sahateollisuus.

KIINA TIETOPAKETTI

Kiinan konttijunat (vienti) vuonna 2020

Järjestämme suurimmille viejille tarkoitettuja kokojunakuljetuksia (41 x 40′ konttia/juna) Xi’aniin tai suorina junina myös muualle Kiinaan. Esimerkiksi paperia, kartonkia, sellua, sahatavaraa, konepajateollisuuden tuotteita ja terästuotteita on jo kuljetettu kokojunakuljetuksina Suomesta Kiinaan rautateitse. Kokojunakuljetuksissa yksittäinen asiakas varaa koko junan kapasiteetin itselleen ja saa määrittää itse junan lähtöpäivän.

Turvallisuus

Konttijuna on turvallinen tapa lähettää tavaraa Kiinaan. Junan kaikki kontit kulkevat yhtenäisenä junana koko matkan ajan, aina ennalta määrättyä reittiä käyttäen. Ainoa matkan aikainen pysähdys tapahtuu Kazakstanin ja Kiinan rajalla, missä kontit nostetaan tosille vaunuille Kiinassa olevan eri raideleveyden takia. Seuraamme junan etenemistä koko ajan ja raportoimme junan sijainnin asiakkaille päivittäin.

Voiti halutessasi tilata meiltä täydellisen avaimet käteen -palvelun Kiinan kuljetuksellesi. Hoidamme rautatiekuljetuksen lisäksi myös kaikki kuljetusdokumentit, eturahdit, jatkorahdit sekä tullauksen Kiinassa tai Suomessa. Kontteja on myös mahdollista purkaa ja lastata Kouvola Cargo Handlingin varastossa Kouvolassa, aivan Kiinan konttikentän läheisyydessä.

 • Junarahdit Kouvola-Xi’an-Kouvola reitillä
 • Eturahdit ja jatkorahdit autolla tai rautateitse Suomessa ja Kiinassa
 • Konttien nostot (nostokapasiteetti 41 tn)
 • Konttien varastointi (tullivarastolupa alueella)
 • Konttien tarkastukset, sinetöinti ja valokuvaus
 • Kontitus
 • Konttien lastaukset, sidonta & tuenta, suojakilvet
 • Huolinta Suomessa ja Kiinassa: rautatierahtikirjat, tullaus, passitus ym.
 • Nopeat yhteydet trailerikuljetuksena myös mm. Ruotsiin ja Norjaan

Kouvola Cargo Handling Oy
Tiilitie 9 (kentän eteläpääty)
45200 Kouvola

 • Ajo konttikentälle Tiilitien portin kautta.
 • Terminaalin aukioloaika ma-pe klo 7-21
 • Konttien noudoista ja palautuksista sovittava ennakkoon KCH:n työnjohtajan kanssa (puh. 0400 947 998).

Suoritamme kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. PSYM-ehdot ovat saatavilla nettisivultamme www.cargohandling.fi tai huolintaliitto.fi. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM -ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan.

Koska tavaran mahdollisessa vahinkotapauksessa PSYM-ehdot tai muut sovellettavat säännökset voivat rajoittaa yhtiömme tai palvelun suorittajan korvausvastuuta, suosittelemme yhtiötänne vakuuttamaan tavaran kuljetuksen ajaksi.

Lataa PSYM 2015

Pyydä tarjous Kiinan junarahdeista!

contact_pic_round

Ritva Pilli,
myyntipäällikkö
Puh. 0400 993 412
ritva.pilli@cargohandling.fi

Anu Kujansuu, markkinointijohtaja
Puh. 040 554 1183
anu.kujansuu@cargohandling.fi

Jussi Toikka
toimitusjohtaja
Puh. 040 584 0101
jussi.toikka@cargohandling.fi