KIINAN KONTTIJUNAT SUURIMMILLE VIEJILLE JA TUOJILLE

Järjestämme vientijunia Kiinaan ja muualle Aasiaan sekä tuontijunia Kiinasta Suomeen. Palvelu sopii suurimmille viejille ja tuojille, jotka voivat varata itselleen koko junan kapasiteetin (41-62 konttia/juna). Konttijuna on turvallinen ja tavarat kuljetetaan perille samassa kontissa ilman turhia uudelleenlastauksia.

JUNAT PURETAAN JA LASTATAAN OMASSA TERMINAALISSAMME KOUVOLASSA

Konttijunat lastataan ja puretaan omassa konttiterminaalissamme Kouvolassa. Sijaintimme sopii monille viejille, joiden tehtailta on hyvät yhteydet rautatiekuljetuksena tai rekoilla Kouvolaan. Vientikontit voidaan lastata joko asiakkaan tehtaalla/varastossa tai meillä Kouvolassa.

Tuontijunan asiakkaille voimme luvata konttien nopeat luovutukset, koska koko konttijunan logistiikka on omissa käsissämme. Kouvolasta on myös hyvät yhteydet Suomen tärkeimpiin tuontiterminaaleihin: mm. Vantaa 140 km, Tampere ja Jyväskylä 190 km, Lahti ja Kotka 65 km. Tuontikontit voidaan myös purkaa varastoomme Kouvolassa tai siirtokuormata toiseen kuljetusyksikköön. Teemme myös mielellään tullaukset asiakkaamme puolesta.

Olemme vieneet Kiinaan junalla mm. sellua, sahatavaraa, pakkauskartonkia sekä teräs- ja konepajateollisuuden tuotteita. Tuontijunissa lastina on useimmiten monenlaista käyttötavaraa tukkuliikkeille ja suurimmille Kiinan tuojille sekä komponentteja valmistavaan teollisuuteen.

Kiinan junaliikennettä operoidaan useita eri reittejä pitkin. Kiinan ja Kazakstanin, Mongolian ja Venäjän väliset maarajat ovat tällä hetkellä erittäin ruuhkautuneita tuontijunaliikenteen nopean kasvun takia. Reititämme tuontijunia myös Trans-Siperian reittiä pitkin, jolloin konttien lähtöpaikkoja tai määräpaikkoja voivat olla Kiinan tärkeimmät satamakaupungit.

Konttijuna on turvallinen tapa kuljettaa tavaraa. Tavarat lastataan lähtöpaikassa konttiin eikä matkan aikana tehdä uudelleenlastauksia. Konttijuna myös kulkee yhtenä kokonaisuutena lähtöpaikasta määräpaikkaan eli matkan aikana junaan ei liitetä tai junasta ei eroteta vaunuja. Ainoa pysähdys matkan aikana tapahtuu Kiinan rajalla kun kontit nostetaan uusille vaunuille eri raideleveyden takia.

  • Suora kokojunakuljetus (41-62 x 40′ HC konttia/juna) Kouvolasta Kiinaan tai muualle Aasiaan sekä tuontijunat Kiinasta Suomeen.
  • Konttien lastaukset, sidonta & tuenta, suojakilvet, sinetöinti ja lastauksen aikainen valokuvaus
  • Konttien varastointi (tullivarastolupa konttiterminaalissa ja varastoissamme)
  • Kuljetusdokumentit ja tullaus Suomessa ja Kiinassa
  • Junan sijaintiedon raportointi päivittäin tai reaaliaikainen GPS-seuranta
  • Konttikuljetukset kotimaassa
  • Konttien purkaukset varastoomme Kouvolassa (myös tullivarastoon purku mahdollista)
  • Tullaus (vientitullaus ja tuontitullaus)

Cargo Handling Group suorittaa kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM-ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan. Lataa PSYM 2015

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Anu Kujansuu

Markkinointijohtaja

Puh. +358 40 554 1183
sales@cargohandling.fi

Jussi Toikka

Toimitusjohtaja

Puh. +358 40 584 0101
sales@cargohandling.fi

Ritva Ijäs

Myyntipäällikkö

Puh. +358 400 993 412
sales@cargohandling.fi