Kiinan konttijuna

KIINAN KONTTIJUNA

Nopea yhteys Kouvolan ja Kiinan Xi’anin välillä. Kuljetusaika vain n. 14 päivää.

TOIMIJAT

Kouvoa_Cargo_Handling_Kiinan_konttijuna

Kouvola-Xi’an-Kouvola reittiä myy Kouvola Cargo Handling Oy, joka myös lastaa junat sekä vastaa junan dokumentoinnista. Rahdinkuljettaja on UnyTrade Oy. Kiinassa reitin edustaja on Xi’an International Port Multimodal Transportation Co. Ltd.

KULJETUSAIKA

Cargo_Handling_China_train_lead_time

Kouvola-Xi’an, Kiina reitillä kuljetusaika on n. 14 päivää. Xi’anista nopeat jatkoyhteydet kaikkialle Kiinaan, esim. Xi’an-Shanghai 2 pv.

HINTA

Cargo_Handling_Kiinan_juna_kontin_nosto

Junarahti on halvempi kuin lentorahti, mutta vain vähän kalliimpi kuin merirahti. Etenkin Kiinan sisämaan kaupunkeihin junakuljetus Xi’anin kautta on erittäin kilpailukykyinen.

KOKOJUNAT

_H5D2186

Kouvolan ja Xi’anin välinen liikenne on tällä hetkellä suurille viejille tarkoitettua kokojunaliikennettä, jossa asiakas varaa itselleen koko junan kapasiteetin (41 x 40′ HC) ja määrittää itse junan lähtöpäivät. Reittiä ovat käyttäneet mm. sellu- ja sahateollisuus.

KIINA TIETOPAKETTI

Lokakuussa 2017 Kouvolasta lähti ensimmäinen juna Kiinan Xi’aniin. Kouvola-Xi’an-Kouvola -reitti tarjoaa nopean vaihtoehdon Kiinan vientiin ja tuontiin: kuljetusaika reitillä on vain n. 14 päivää. Konttijunassa kuljetetaan kerralla 41 x 40′ konttia.

Turvallisuus:

Konttijuna on turvallinen tapa lähettää tavaraa Kiinaan. Junan kaikki kontit kulkevat yhtenäisenä junana koko matkan ajan, aina samaa reittiä käyttäen. Ainoa matkan aikainen pysähdys tapahtuu Kazakstanin ja Kiinan rajalla, missä kontit nostetaan tosille vaunuille Kiinassa olevan eri raideleveyden takia. Seuraamme junan etenemistä koko ajan ja raportoimme junan sijainnin asiakkaille päivittäin.

Toimijat Kouvola-Xi’an reitillä

Kouvola Cargo Handling Oy hoitaa Kouvolan ja Xi’anin välisen konttijunan myyntiä, lastaa ja purkaa junat sekä ja vastaa junien dokumentaatiosta. Rahdinkuljettaja on UnyTrade Oy. Kiinassa reittin edustaja on Xi’an International Port Multimodal Transportation.

Xi’an-Kouvola kuljetukset 2019:

VIENTI: Järjestämme suurimmille viejille tarkoitettuja kokojunakuljetuksia (41 x 40′ konttia/juna) Xi’anin kautta kaikkialle Kiinaan. Esimerkiksi paperia, kartonkia, sellua, sahatavaraa, konepajateollisuuden tuotteita ja terästuotteita on jo kuljetettu kokojunakuljetuksina Suomesta Kiinaan rautateitse. Kokojunakuljetuksissa yksittäinen asiakas varaa koko junan kapasiteetin itselleen ja saa määrittää itse junan lähtöpäivän.

TUONTI: Xi’an-Kouvola tuontiliikenteen käynnistymiseen liittyvät neuvottelut rahdinkuljettajan ja reitin kiinanlaisen edustajan välillä ovat kestäneet kauemmin kuin aikaisemmin syksyllä ennakoimme. Tiedotamme liikenteen aloituksen yksityiskohdista niin pian kun mahdollista.

Voiti halutessasi tilata meiltä täydellisen avaimet käteen -palvelun Kiinan kuljetuksellesi. Hoidamme rautatiekuljetuksen lisäksi myös kaikki kuljetusdokumentit, eturahdit, jatkorahdit sekä tullauksen Kiinassa tai Suomessa. Kontteja on myös mahdollista purkaa ja lastata Kouvola Cargo Handlingin varastossa Kouvolassa, aivan Kiinan konttikentän läheisyydessä.

 • Junarahdit Kouvola-Xi’an-Kouvola reitillä
 • Eturahdit ja jatkorahdit autolla tai rautateitse Suomessa ja Kiinassa
 • Konttien nostot (nostokapasiteetti 41 tn)
 • Konttien varastointi (tullivarastolupa alueella)
 • Konttien tarkastukset, sinetöinti ja valokuvaus
 • Kontitus
 • Konttien lastaukset, sidonta & tuenta, suojakilvet
 • Huolinta Suomessa ja Kiinassa: rautatierahtikirjat, tullaus, passitus ym.
 • Nopeat yhteydet trailerikuljetuksena myös mm. Ruotsiin ja Norjaan

Kouvola Cargo Handling Oy
Tiilitie 9 (kentän eteläpääty)
45200 Kouvola

 • Ajo konttikentälle Tiilitien portin kautta.
 • Terminaalin aukioloaika ma-pe klo 7-21
 • Konttien noudoista ja palautuksista sovittava ennakkoon KCH:n työnjohtajan kanssa (puh. 0400 947 998).

Suoritamme kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015 1.1.2016) mukaan lukuun ottamatta 25 § A. -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta sekä 7 §:n 2 momentissa ja 19 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta. PSYM-ehdot ovat saatavilla nettisivultamme www.cargohandling.fi tai huolintaliitto.fi. Kuljetuksen suorittamiseksi käyttämissämme palveluissa toimimme ainoastaan palvelun välittäjänä toimeksiantajan ja rahdinkuljettajan tai muun palvelun suorittajan välillä. Korvausvastuumme määräytyy PSYM -ehtojen välittäjän vastuuta koskevien määräysten mukaan.

Koska tavaran mahdollisessa vahinkotapauksessa PSYM-ehdot tai muut sovellettavat säännökset voivat rajoittaa yhtiömme tai palvelun suorittajan korvausvastuuta, suosittelemme yhtiötänne vakuuttamaan tavaran kuljetuksen ajaksi.

Lataa PSYM 2015

Pyydä tarjous Kiinan junarahdeista!

contact_pic_round

Ritva Pilli,
myyntipäällikkö
Puh. 0400 993 412
ritva.pilli@cargohandling.fi

Anu Kujansuu, markkinointijohtaja
Puh. 040 554 1183
anu.kujansuu@cargohandling.fi

Jussi Toikka
toimitusjohtaja
Puh. 040 584 0101
jussi.toikka@cargohandling.fi